Bij ons komt de klant altijd op de eerste plaats. Vanuit het oogpunt van de klant ontwikkelen wij nieuwe producten en diensten als een ervaring. Hier ligt dan ook onze kracht. Wij geloven in het maken van een verschil. Amini staat voor kwaliteitcreativiteit en toewijding. Met een passie voor nieuwe uitdagingen gaan wij eventuele problemen direct te lijf.

Wij zijn gespecialiseerd in creativiteit en conceptueel denken. Kennis uit de verschillende branches waarin we actief zijn, wordt gecombineerd. Op deze manier krijgen onze producten en diensten een eigen tint. Overal wordt goed over nagedacht. Constant werken wij aan het verbeteren van de Amini ervaring.

De relatie met onze klanten wordt gebouwd door de kwaliteit van onze producten en een snelle en hoogwaardige dienstverlening. Dit helpt klanten om zich te richten op hun kerntaken. Klanten van Amini waarderen wat we doen en wie we zijn. Vanuit de Amini ervaring zijn onze klanten loyaal en waarderen onze eerlijke prijzen. Zowel positieve als negatieve feedback wordt door ons heel serieus genomen.