Na mijn VWO ben ik aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag muziekproductie gaan studeren, wat ik in 2010 heb afgerond. Tijdens mijn studie heb ik twee maanden stage gelopen in Hollywood.

In 2006 heb een bedrijf opgericht. Wat oorspronkelijk begon als een bedrijf met diverse (web)diensten en software voor het maken van een iDEAL-koppeling. De activiteiten zijn vervolgens uitgebreid naar onder andere produceren, opnemen en uitgeven van muziek; ontwikkelen en produceren van eigen microfoons; ontwikkelen en programmeren van een platform waarmee artiesten muziek kunnen distribueren via 256 kanalen zoals Spotify en Apple Music; marketing en branding; webhosting; ontwikkelen en beheren van webwinkels; ontwikkelen en verzorgen van cursussen voor particulieren en bedrijven; consultancy; juridisch en fiscaal advies. Amini is flink gegroeid en actief in diverse branches.

In 2019 heb ik de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit afgerond. In 2020 rond ik de bacheloropleidingen fiscaal recht en filosofie (Erasmus Universiteit) af om vervolgens aan een juridische masteropleiding te beginnen.

About the author

David -

Comments are closed.